Bel ons
NL
BE
085 - 732 5999
03 / 500 9417
Winkelen per
Categorie
  1. Stickers (12)

Stickers bestellen

Stickers bestellen kan bij StickerConnect in vele soorten en maten. Wij zorgen voor een hoge kwaliteit sticker die lang meegaat, zodat je er veel plezier van kunt hebben. Kies een soort sticker die jou aanspreekt, zoals een full color sticker, zeefdruk sticker, statische sticker, textielsticker, keuringssticker of een van de andere opties die wij jou bieden.

De maatwerk stickers van StickerConnect zijn geschikt voor vele ondergronden. Ze zijn namelijk geschikt voor alle weersomstandigheden. Wij staan voor professionele stickermaterialen die waterproof en kleurecht zijn. Wat dacht je van autoreclame met chroomstickers? De stickers gaan lang mee en zijn duidelijk aanwezig, dus ze zijn uiterst geschikt als autosticker, caravansticker, scooter- of motorsticker, of voor op je trailer en aanhanger. Natuurlijk kun je ze op nog vele andere ondergronden plakken, zoals bijvoorbeeld simpelweg op een raam, muur of deur. Voor ramen en etalages bieden wij je de statische sticker aan. Ook beschikken wij over speciale stickers voor apparatuur en gereedschap. Heb je stickers nodig die goed blijven plakken op textiel maar geen lijmresten achterlaten? Kies dan voor onze textielstickers! Deze zijn een goed alternatief voor een tijdelijke naambadge. Reclamestickers zijn gemakkelijk en snel bij StickerConnect te bestellen.

Wanneer je een keuze hebt kunnen maken, kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Daarbij kun je het stickermateriaal aangeven, of je wel of geen slitten in de sticker wil, om hoeveel drukkleuren het gaat, de vorm van de sticker, de lengte en breedte en je oplage. Daarna wordt meteen jouw prijs berekend en krijg je ook nog eens een gratis proefdruk van ons toegestuurd. Hierin zie je een tekening van de sticker met daarop jouw ontwerp/logo. Dit ontwerp/logo kun je naar ons mailen nadat je jouw offerte hebt aangevraagd. Wanneer je tevreden bent over de proefdruk, kun je deze goedkeuren en binnen een mum van tijd is jouw bestelling afgerond en gaan wij aan de slag om de stickers voor jou te maken. Een standaardlevering bedraagt 4 werkdagen. Een groot pluspunt is natuurlijk dat bij ons een gratis verzending geldt. Je betaald dus alleen voor de stickers en negens anders voor! Daarbij maakt het niet uit of je pakketje naar Nederland of België verstuurd moet worden.

Stickers maken was nog nooit zo makkelijk! Een sticker maken is leuk en ook nog eens heel goedkoop. Kies nu een van onze stickers uit de collectie en vraag je gratis offerte aan. Wanneer je nog vragen hebt over het maken van stickers of ergens anders over, neem gerust contact met ons op. Een van onze specialisten helpt je graag aan de perfecte sticker!

Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

per pagina