Bel ons
NL
BE
085 - 732 5999
03 / 500 9417

Stickers drukken

Stickers laten maken met jouw eigen ontwerp of logo? Stickers drukken heb je zo geregeld bij StickerConnect! Je kunt bij ons kiezen uit vele stickers, maar allen van een zeer hoge kwaliteit. De stickers gaan lang mee en kunnen tegen een stootje. Je kunt kiezen uit full color stickers, zeefdruk stickers, statische stickers, textielstickers, keuringsstickers of een van de andere stickers die geschikt zijn voor andere doeleinden.

 

Professionele stickermaterialen vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom zijn onze maatwerk stickers waterproof en kleurecht. Zo kun je chroomstickers laten maken voor autoreclame. Deze gaan lang mee en zijn ideaal, omdat ze van een afstand al te zien zijn. Je kunt ze gebruiken als autosticker, caravansticker, scooter- of motorsticker, of als trailer en aanhanger sticker. Ben je op zoek naar een raamsticker of etalagesticker? Deze zijn natuurlijk ook gewoon bij ons verkrijgbaar. Kijk voor deze doeleinden bij de statische sticker. Voor een sticker voor op een raam, muur of deur kijk je voor een full color sticker. Daarnaast beschikken wij over speciale stickers voor apparatuur en gereedschap. Ook voor de beste textielstickers kun bij StickerConnect terecht. Deze blijven goed hechten aan je kleding en laten geen lijmresten achter. Wil je dus professionaliteit uitstralen op een beurs, bestel dan textielstickers! Zo kun je dus bij ons terecht voor de meest aparte stickers maar ook voor de gewone reclamestickers.

 

Je kunt een vrijblijvende offerte aanvragen wanneer je een keuze hebt kunnen maken uit ons sticker assortiment. Je kunt bij het aanvragen van de offerte kiezen uit verschillende opties. Je kunt kiezen welk stickermateriaal er gebruikt zal worden, of er wel of geen slitten gemaakt moeten worden in de stickers, om hoeveel drukkleuren het zou gaan, de vorm van de stickers, de lengte en breedte en de oplage. De prijs wordt dan meteen voor je berekend. Je kunt na het aanvragen van de offerte per mail jouw ontwerp/logo aanleveren waarna er een gratis proefdruk voor je gemaakt wordt. Wanneer je helemaal tevreden bent over deze proefdruk, kun je hem goedkeuren en krijg je hiervan een bevestigingsmail. Wij gaan vanaf dat moment aan de slag om jouw unieke stickers te maken en bij jou thuis te bezorgen.

Onze levertijd bedraagt 4 werkdagen, dus we leveren de stickers ook nog eens razendsnel!

Daarbij heb je bij StickerConnect ook nog eens gratis verzendkosten, zodat je ook daadwerkelijk alleen betaald voor originele sticker. Er gelden daarnaast dezelfde levertijden voor Nederland en België.

 

Een sticker maken bij StickerConnect is handig én leuk, omdat het goedkoop en snel is. Vraag daarom nu je gratis offerte aan en wij zorgen voor een gepersonaliseerde sticker die mooi afgewerkt is. Wanneer je nog vragen hebt over het maken van stickers of ergens anders over, neem gerust contact met ons op. Een van onze specialisten helpt je graag aan de perfecte sticker!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.