Bel ons
NL
BE
085 - 732 5999
03 / 500 9417
Winkelen per
Categorie
  1. Stickers (12)

Stickers maken

Bij StickerConnect kun je vele soorten en maten stickers laten maken. Stickers maken heb je zo geregeld. Wij gaan voor de hoogst mogelijke kwaliteit stickers die lang mee zullen gaan, waardoor je er lang van kunt genieten. Je kunt kiezen uit vele verschillende soorten stickers die voor verschillende ondergronden geschikt zijn. Zo kun je kiezen uit een full color sticker, zeefdruk sticker, statische sticker, textielsticker, keuringssticker of een van de andere opties die wij jou bieden.

Wij staan voor professionele stickermaterialen die waterproof en kleurecht zijn. Om die reden kun je bij ons terecht voor de beste maatwerk stickers. Wat dacht je van chroomstickers voor autoreclame? Chroomstickers zijn ideaal, omdat ze lang meegaan en van een afstand te zien zijn. Je kunt ze gebruiken als autosticker, caravansticker, scooter- of motorsticker, of als trailer en aanhanger sticker. Voor ramen en etalages bieden we je statische stickers aan. Natuurlijk kun je stickers ook op vele andere ondergronden plakken, zoals bijvoorbeeld simpelweg op een raam, deur of muur. Voor apparatuur en gereedschap kun je ook bij ons terecht. We beschikken namelijk over Ultra Destrucable en keuringsstickers stickers die hier uiterst geschikt voor zijn. Daarnaast hebben wij ook nog eens een speciale sticker voor textiel; de textielsticker. Deze blijven goed hechten, maar laten geen lijmresten achter. Zo heb je voor de beurs over een aantal dagen een handige naam badge voor iedereen. Zo kun je bij StickerConnect dus terecht voor al je reclamestickers, maar ook voor stickers voor ongeveer alle andere doelen.

Heb je al een keuze kunnen maken? Je kunt namelijk vrijblijvend je offerte aanvragen. Dat is niet alleen heel erg handig maar ook snel. Bij het aanvragen kun je aangeven welke stickermateriaal je wil, of er wel of geen slitten in de sticker moeten komen, om hoeveel drukkleuren het gaat, de vorm van de sticker, de lengte en breedte en de oplage. Jouw prijs wordt dan meteen berekend. Wanneer we jouw ontwerp/logo ontvangen hebben, krijg je ook nog eens een gratis proefdruk per mail. Ben je tevreden over deze proefdruk, dan kun je deze goedkeuren en krijg je een bevestiging. Vanaf dat moment gaan wij aan de slag om jouw unieke stickers te maken.

Met een levertijd van slechts 4 werkdagen leveren wij jouw stickers dus razendsnel!

Wij hanteren een ontzettend voordelige regel; namelijk gratis verzending. Zo betaal je alleen voor de stickers zelf! Of je pakket nu in Nederland of België geleverd moet worden, maakt daarbij niet uit.

Naast het feit dat een sticker maken bij StickerConnect heel goedkoop is, is het ook nog eens leuk. Stickers maken is namelijk ontzettend makkelijk! Vraag nu jouw gratis offerte aan, nadat je een van de stickers uit onze collectie gekozen hebt. Wanneer je nog vragen hebt over het maken van stickers of ergens anders over, neem gerust contact met ons op. Een van onze specialisten helpt je graag aan de perfecte sticker!

Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

per pagina